Izberi jezik

Vaši trenutki vas naredijo to, kar ste. Torej jih imejte radi, delite jih, čutite jih in skrbite zanje. In vsakič ko boste občutili mehke in negovalne balzame za ustnice Labello, vas bo to ponovno opomnilo, da tisto, kar se je nekoč zdelo vsakdanje, postane čudovito, če vam je le mar za vsak trenutek.

Oglejte si našo najnovejšo kampanjo #CareForTheMoment in se prepustite navdihu trenutkov v lastnem življenju. Na koncu kliknite in ustvarite svoj osebni videoposnetek.

USTVARITE SVOJ LASTNI MINI FILM

Če vam ni vseeno za trenutke, se zdi življenje čudovito. Zakaj se torej ne bi opomnili, kako odlično se počutite, kadar preživljate čas tako, da počnete stvari, ki jih radi počnete, z ljudmi, s katerimi jih radi počnete?
Svoj mini film o najljubših trenutkih ustvarite tako, da na Facebooku preprosto izberete šest fotografij, ki vam največ pomenijo, mi pa bomo poskrbeli za vse drugo.

http://careforthemoment.labello.com/#/si/

CENITE IN ZAŠČITITE VSAK TRENUTEK

Če do življenja pristopate z nasmeškom in balzamom Labello v žepu, se vse zdi boljše. Negovalna, mehka tekstura poveča zadovoljstvo vsakega trenutka, obenem pa njeni učinki intenzivnega vlaženja in obnovitve vaše ustnice oskrbijo s takojšnjo in dolgotrajno zaščito.

ŠIROK IZBOR NEGE

Ne glede na to, za kakšen trenutek gre, vam lahko pomagamo, da ga kar najbolje izkoristite – z našo obsežno ponudbo izdelkov za nego ustnic. Naši balzami preprečujejo izsušitev ustnic tudi v najtežjih okoliščinah, saj nudijo intenzivno nego in dolgotrajno vlaženje. Za bolj čutno doživetje pa lahko svoje ustnice razvajate z našimi izjemno blagodejnimi aromatičnimi balzami Lip Butter, ki poskrbijo, da so vaše ustnice takoj navlažene in imajo čudovit, nežen sijaj. Pomaknite se navzdol in odkrijte celotno ponudbo.

Sledite nam

Facebook Instagram YouTube