Izberi jezik
Nihče se ne spominja sladko prespanih noči. Spominjamo se norih noči. Tistih, v katerih smo tvegali. Tistih, v katerih smo plesali do zore. In tistih, ki smo jih delili z najboljšimi prijatelji.

Zato izkoristite čar noči z balzamom Labello v žepu in skrbite za svoje trenutke. Ustvarite, cenite in delite jih – ter doživite še več trenutkov, ki se jih boste z veseljem spominjali.

Naj vsak vaš trenutek sije

Labello Original NEON balzami za ustnice iz omejene serije se svetijo v UV-svetlobi, obenem pa dodajo kanček veselja vsakemu trenutku – vaše ustnice vlažijo vso noč. Izkoristite vsako sekundo, vsako minuto, vsako noč – zagotovite si celotno linijo, preden vas nekdo prehiti.

Ekskluzivna nega

S formulo balzama Labello Original naš NEON balzam za ustnice iz omejene serije zagotavlja dolgotrajno vlaženje in intenzivno nego, da so ustnice vso noč čudovite na pogled in otip. V ponudbi je šest balzamov, a pohitite, saj so na voljo samo omejen čas.

Širok izbor nege

Ne glede na naravo trenutka vam lahko pomagamo, da ga kar najbolje izkoristite – z našo obsežno ponudbo izdelkov za nego ustnic. Naši balzami preprečujejo izsušitev ustnic, saj nudijo intenzivno nego in dolgotrajno vlaženje.


Za bolj čutno doživetje pa lahko svoje ustnice razvajate z našimi izjemno blagodejnimi aromatičnimi balzami Lip Butter, ki poskrbijo, da so vaše ustnice takoj navlažene in imajo čudovit, nežen sijaj. Pomaknite se navzdol in odkrijte celotno ponudbo.

Sledite nam

Facebook Instagram YouTube